Novi način za napredovanje. 45 000 zadovoljnih korisnika iz 10 povezanih oblasti poslovanja

Web dizajn

Web dizajn

Kvalitetna i profesionalna usluga

Vaše ideje
pretvaramo u stvarnost.

U današnje vrijeme, web stranica je ključan alat za poslovanje, jer gotovo svi klijenti prvo istražuju firme i proizvode putem interneta. Stoga je izuzetno važno imati profesionalnu i funkcionalnu web stranicu koja će vas predstaviti u najboljem svjetlu.

Digital designers team
CMS

Content Menagment System

CMS je izraz za web stranice koje imaju mogućnost unosa, ažuriranja ili brisanja sadržaja putem online administracije bez ikakvog naprednog poznavanja informatike.
web shop

Web SHOP

Web SHOP (online shop, online trgovina, e-trgovina, e-kupovina) omogućava posjetiocima vaših stranica pregled vašeg kataloga, narudžbu i kupovinu odabranih proizvoda ili usluga preko interneta.
social media

Social media

Za Vas ćemo otvoriti naloge na društvenim mrežama po želji, te prilagoditi vašim potrebama, uskladiti ih sa vizuelnim identitetom vaše kompanije i uvezati ih direktno sa Vasim sajtom.

Naše usluge dizajna takođe uključuju sljedeće smjerove.

Web dizajn

Izrada web stranica
Mi smo stručnjaci u izradi web stranica, i želimo vam pružiti uslugu koja će vašu firmu ili proizvod staviti na prvo mjesto. Naš tim dizajnera i programera ima bogato iskustvo u izradi web stranica za različite industrije i klijente. Znamo kako istaknuti vaše prednosti, predstaviti vaše proizvode i usluge u najboljem svjetlu, i privući što više klijenata na vašu web stranicu. Stoga, ako želite profesionalnu, personaliziranu i kvalitetnu uslugu u izradi web stranica, obratite nam se s povjerenjem. Mi ćemo se pobrinuti za vašu web stranicu kao da je naša vlastita, i osigurati da zadovoljava sve vaše potrebe i ciljeve.

Grafički dizajn

Vektorska grafika - logo
Želite li impresionirati svoje kupce i biti prepoznatljivi na tržištu, vektorski logo je pravi način da to postignete. Logo je vizualni identitet vaše firme, koji predstavlja vaše vrijednosti, proizvode i usluge. Pobrinuti ćemo se da vaš logotip bude jedinstven, funkcionalan i prepoznatljiv za vaše kupce. Mi ne stvaramo samo lijep dizajn - mi stvaramo logotip koji odražava vaše poslovanje!

Print dizajn

Promotivni materijal
Naš tim stručnjaka za grafički dizajn i pripremu za štampu posjeduje dugogodišnje iskustvo u radu sa širokim spektrom klijenata i proizvodnih djelatnosti, što nam omogućuje da prilagodimo naš rad prema vašim specifičnim zahtjevima. Bilo da se radi o brošurama, vizit kartama, letcima, katalogu ili bilo kojem drugom obliku, kvalitetan promotivni materijal je ključan za privlačenje novih kupaca i zadržavanje postojećih.
Naše web stranice

Izdvojeni projetki