Novi način za napredovanje. 45 000 zadovoljnih korisnika iz 10 povezanih oblasti poslovanja

Sigurnosni sistemi

Sigurnosni sistemi

Izuzetna kvaliteta, vrhunska usluga!

Montaža sistema za
video nadzor!

Video nadzor je jedan od najboljih načina da spriječite kriminal. Pored zapisa snimaka i gledanja uživo, služi i za odvraćanje. Ključ dobre instalacije video nadzora je dobro isplaniran sistem.

EastCode može procjeniti, isplanirati i izvršiti instalaciju sistema video nadzora za Vas. Naš kvalifikovani stručnjak će Vam pomoći kako da dobijete najbolji sistem za Vašu kuću, stan ili poslovni prostor.

Naša firma ugrađuje najnovije DVR uređaje, video kamere, IP kamere i svu ostalu opremu za video nadzor. Nama je važno da vam obezbjedimo najnovije tehnologije po pristupačnim cijenama.

13665 [Converted]
hshop-icon-3-2

Video nadzorni sistemi – video nadzor (CCTV)

Sistemi video nadzora (CCTV) uglavnom su osmišljeni na način da su nadzorne video kamere razmještene na ključnim mjestima u i oko objekta koji se štiti sistemom videonadzora (CCTV). Sve videonadzorne kamere jednoga sistema videonadzora povezuju se u jednu cjelinu putem centralnog uređaja, te takva cjelina stvara jedinstven sistem videonadzora ili CCTV (eng. Close Circuit TeleVision).
Nekoliko cjelovitih sistema videonadzora se opet mogu vezati u jedinstvenu cjelinu, te ponovo stvoriti jedinstven sistem videonadzora. Tehnološki i izvodljivo danas se mogu sresti razni sistemi videonadzora, ali u praksi svi se sistemi svedu na klasične videonadzorne sisteme ili IP sisteme video nadzora.
hshop-icon-6-2

Sistemi klasičnog video nadzora (CCTV)

Klasični video nadzor gradi se klasičnim digitalnim video nadzornim kamerama čija je osnovna karakteristika klasični video izlaz, te se pomoću odgovarajućih koaksijalnih kablova (ili upletene parice sa odgovarajućim adapterima) povezuju na uređaje za digitalnu obradu slike (npr. multiplexer, DVR – digitalni videorecorder) ili direktno na video nadzorni monitor.

Sistemi klasičnog video nadzora vrlo su jednostavno primjenjvi, a njihova jednostavnost i primjenjivost najbolje dolazi do izražaja kod primjene na manjim objektima i sistemima videonadzora sa manjim brojem kamera. Tipični sistemi klasičnog video nadzora grade se oko digitalnog multiplexerskog uređaja sa tipičnim kapacitetima od 4,8,9 ili 16 kamera po uređaju. Neki porizvođači nude i multiplexere većih kapaciteta, čak i sa ugrađenom kontrolom matrice video nadzornih monitora.

hshop-icon-2-2

Video nadzor preko mobilnog uređaja

Slika video nadzora na ekranu vašega smartphona? Čista realnost. Svim našim klijentima konfigurišemo sistem te omogućujemo praćenje sistema video nadzora preko interneta, a i na mobilnom telefonu. Podržani mobilni telefoni na kojima je moguće pratiti video nadzor se svakim danom proširuju, a govoreći generalno većina smart telefona može putem interneta ili LAN-a prihvatiti i prikazati sliku sa video nadzornih kamera.

Za praćenje sistema video nadzora pomoću mobilnog telefona potrebno je imati pristup internetu na telefonu te instalirati odgovarajući program za konkretan sistem video nadzora. Za većinu telefona koji su u opticaju na našem tržištu ovi su programi ili besplatni ili im je cijena zanemariva.

Promet koji se troši praćenjem video nadzora na mobilnom telefonu je relativno mali, te je na nivou prometa koji troši Youtube, ili manji.

Naš stručni tim sigurnosnih sistema
vam stoji na usluzi.

Sigurnosni Sistemi Djole-01

Đorđe Ivančević

SERVISER
East Code doo Banja Luka
Bul.Desanke Maksimović 10
066/397-249
051/435-595 lok.2
djordje.ivancevic@eastcode.net
Sigurnosni Sistemi Miki-01

Miroslav Ivančević

SERVISER
East Code doo Banja Luka
Bul.Desanke Maksimović 10
066/811-084
051/435-595 lok.2
miroslav.ivancevic@eastcode.net