Novi način za napredovanje. 45 000 zadovoljnih korisnika iz 10 povezanih oblasti poslovanja

Mrežna oprema

Mrežna oprema

14825 [Converted]-01
Ukoliko imate potrebu da koristite više računara u Vašem poslovanju, a računari treba da budu u sistemu razmjene podataka, obuke i kursevi Vam mogu pomoću u tome. Vršimo projektovanje i izradu računarskih mreža za mala preduzeća, upotrebom savremenih znanja i profesionalne opreme kao što su: Cisco, TP Link, Dell, HP, Allied Telesis i drugi proizvođači mrežne opreme i servera.

Projektovanje računarske mreže

Složen proces
Projektovanje računarske mreže je složen proces, koji zahtjeva potpuno poznavanje želja klijenta i tehničkih mogućnosti. Projekat računarske mreže sadrži detaljan plan o kabliranju, pozicijama gdje će se nalaziti računari, pozicijama servera, kao i dodatnoj mrežnoj opremi.

Mogućnosti umrežavanja

Namjenjenu malim preduzećima
Nudimo mogućnosti umrežavanja namjenjenu malim preduzećima kojima je potrebna računarska mreža koja treba da zadovolji: do 10 računara međusobno povezanih radi razmjene podataka, dijeljena internet konekcija za sve računare, mrežni štampač za sve računare, zaštita računara od virusa, zaštita mreže od zlonamjernih upada, blokiranje određenih sajtova, podešavanje mogućnosti pristupa korisnika određenim sadržajima, mrežni storage, backup sistem, mogućnost održavanja na daljinu.

Naši projekti

Full time
Naši projekti obuhvataju: projektni zadatak, tehničke uslove za izvođenje instalacije, specifikaciju potrebnih komponenti, tehničke crteže, rezultate mjerenja, nabavku potrebne opreme, implementaciju mrežne opreme, konfigurisanje mrežne opreme, testiranje, održavanje.

CISCO ili Allied Telisis

Kreiranja velikih
korporativnih mreža.

Takođe vam nudimo mogućnost kreiranja velikih korporativnih mreža sa CISCO ili Allied Telisis mrežnom opremom.

Ono zbog čega se razlikujemo od konkurencije je detaljan projekat i profesionalna implementacija mreže i mrežne opreme u najkraćem mogućem roku, a  prije samog projektovanja, naš IT menadžment u razgovoru s klijentom urvrđuje i vrši mjerenje i pravi spisak potrebne opreme.

download-HfFgq9rhu-transformed
image_637738042858229815-transformed